Installateurs

Kawasaki (hoofdkwartier)

Fujitsu, goed gekend bij het publiek vanuit de computerwereld, is sinds jaren de nr.1 op de Europese markt van de Japanse kwaliteitsmerken. Dit maakt dat de toestellen speciaal ontworpen zijn om ook te voldoen aan het Belgische klimaat en eisen. Hierdoor plaatsen ze zich tussen de absolute top op vlak van lucht-lucht warmtepompen.

 

Of je op zoek bent naar een toestel voor een kleine slaapkamer, een volledige villa, een winkel, supermarkt of een burelencomplex, we bieden u een oplossing binnen het gamma van Fujitsu Airconditioning.

 

Fujitsu General Limited is een bedrijf gevestigd in het Japanse Kawasaki. Wereldwijd biedt deze firma aan bijna 6000 mensen werk. Reeds meer dan 35 jaar werkt Fujitsu hard om van de wereld een comfortabelere plaats te maken. In deze periode werden miljoenen airconditioning systemen over heel de wereld geleverd om warme ruimtes te koelen en koude ruimtes te verwarmen in alle comfort en dit het ganse jaar door.

 

Energie efficiënte verwarming en airconditioning systemen spelen een steeds belangrijkere rol binnen zowel residentiële als niet-residentiële toepassingen. Een hoge kwaliteit van leven kan nu gecombineerd worden met laag energieverbruik dankzij de laatste Inverter technologie aangeboden binnen het Fujitsu gamma.

 

Een sterk netwerk van verdelers over de hele wereld zorgt voor de locale ondersteuning en garanties. Voor België en Luxemburg kunt u terecht bij de firma SIG Air Handling voor al uw bijkomende vragen.

 

 

HRS-EV
VCE