Installateurs

THERMOCOLD

Villa - België

Voor het klimatiseren van deze villa in de regio West-Vlaanderen werden 2 lucht/water-chillers MEX PROZONE 121 met een vermogen van 21 kW per stuk geplaatst.

Industrieel gebouw - Duitsland

Voor dit industrieel gebouw werd gekozen voor een MEX PROZONE met scrollcompressoren en een vermogen van 33 kW.

School - Nederland

In deze school werd een hydronisch systeem geplaatst met een buitenunit type DOMINO met scrollcompressoren, een buffertank van 1000 liter en een vermogen van 110 kW.

SALDA

Kantoorgebouw - België

Voor dit kantoorgebouw leverde SIG Air Handling drie modulaire luchtbehandelingsgroepen SmartAir, die de hygiënische ventilatie van het gebouw verzekeren. Met behulp van de geïntegreerde verwarmings-/koelbatterijen wordt de lucht ingeblazen op ruimtetemperatuur. De verdere klimatisatie van het gebouw gebeurt d.m.v. ventiloconvectoren, gevoed door de warmtepomp.

Fitnesscentrum - België

Om het sporten zo aangenaam mogelijk te maken is het belangrijk een ideaal klimaat te voorzien in een fitnesscentrum. Daarom werd hier een SMARTAIR-luchtbehandelingsgroep van SALDA geplaatst in combinatie met een aircosysteem.

Tennishal - België

Deze tennishal werd uitgerust met één grote luchtbehandelingsgroep met een debiet van 15.000 m³/h voor de hygiënische ventilatie. De inblaas gebeurt door middel van jet-roosters voor een optimale luchtverdeling.

VCE
HRS-EV